onsdag 26. mai 2010

4 måneder i dag


I dag er Julie 4 mnd!
Rart å tenke på hvor fort tiden har gått. Hun begynner jo alt å bli stor jente:)
Seinere i dag skal vi på kontroll på helsestasjoneen, så det blir spennende å se akkurat hvor stor hun har blitt.
Tror hun er i ferd med å få tenner også. Hun klør fryktelig i gommen og har stadig vekk fingrene og/eller hele hånda inni munnen. Det kan se ut som at det er noe hvit i gommen nede foran, men det kan vel fortsatt ta en stund før det kommer tenner der.
Men det virker ikke som at det plager henne så altfor mye (så lenge hun kan få suttet litt på fingrene sine).
Ellers har hun den siste tiden begynt å le, som i skratting. Foreløpig tror jeg hun synes at det er litt rart, så hun skvetter nesten litt. Vet ikke helt hva som utløser latteren ennå - hun begynner nemlig av og til å le uten at det har skjedd noe som helst. Men det er nå bare koselig!

Hun er flink til å holde hodet oppe når hun ligger på magen, men hun har ikke helt knekt "rulle over fra mage til rygg"-koden. Hun ligger og vugger litt, men har ikke kommet seg helt rundt ennå. Men det kommer nok snart.
Man kan jo fort bli litt stresset når man sammenligner med andre barn i samme alder, når man er på barseltreff og slikt. Men man får forsøke å ikke henge seg altfor mye opp i det. Julie er i alle fall en veldig fornøyd, glad og blid liten jente som vi er veldig glad i!

4 kommentarer:

  1. Herregud tia flyr :S
    Det er så synd at det føles som man går litt glipp av at de vokser til :( Husker jo nesten tingeting fra da Ine va 1-2mnd :(

    Veldig lett å bli stressa av barn i samme alder ja :S Prøøver å ikke tenke slik, men det er nesten litt umulig :P
    Men det har jo ingen verdens ting og si, er de litt treige, tar de det igjen senere :)
    Det er bare ikke så lett å huske på bestandig;)

    SvarSlett
  2. Skal innrømme at minnene fra den første tiden er litt uklare...snakket om det seinest i dag med ei på barselgruppa mi.
    Særlig den første mnd gikk dagene veldig i ett:)

    Vesla fikk skryt av helsesøster for å være litt ekstra langt framme sosialt sett, så da gjør det egentlig ingenting at hun ikke har rullet rundt ennå;)

    SvarSlett
  3. Gratulerer såå masse med 4 måneders dagen som var:)
    Hun er såå nydelig :)
    klem fra swimzy

    SvarSlett
  4. Vesla mi har heller ikke rullet fra mage til rygg enda, og hun er eldre enn vesla di. :) Det er ingen vits å bekymre seg, de lærer det jo en gang. :)
    Gratulerer med 4 måneder. Hun er så skjønn!

    SvarSlett