mandag 27. september 2010

20 ting du ikke visste om meg

1. Jeg befant meg i Lysgårdsbakkene på Lillehammer under OL i 94. Nærmere bestemt var jeg der under åpnings- og avslutningsseremoniene som vette og nøkk:) Minne for livet! På loftet hos mamma og pappa ligger vettekostymet mitt, som jeg fikk beholde. Vi som hadde hatt to forskjellige kostymer måtte velge ett av de. Jeg var heldig som fikk være med på denne opplevelsen, selv om det lå masse hard trening bak. Vi startet treningene sommeren i 93 og utover høsten var det treninger/samlinger hver helg, i tillegg til flere ganger i uken. Gikk nok litt utover skolegangen (første året på vgs), men fortsatt - verdt det!!

2. Henger sammen med nr. 1, siden det var det som ga meg muligheten til å gjøre nr 1....Har danset jazzballett/jazzmix i ca 15 år.

3. Er sportsidiot...
Dvs at jeg elsker å se det meste som går på tv av sport - men først og fremst vintersport. Sluker det meste der. Ikke like opptatt av sommersporten, men fint tidsfordriv det også.

4. Har gått på turning i 10-12 år, men lærte aldri å slå hjul....

5. Elsker å stå på ski - helst nedoverski, men har blitt mer og mer glad i bortover ski med åra også

6. Glad i å synge. Har vært med i diverse kor, men lenge siden nå - men vurderer å starte opp igjen. Kanskje allerede i morgen faktisk!

7. Har ei søster som har vært innlagt på sykehus for flere ting, men det som kanskje er mest spesielt er at hun har hatt tuberkulose i kneet - som førte til at hun nå har et kunstig kneledd. (Jeg vet at det høres rart ut med tuberkulose i kneet, men det er faktisk mulig og helt sant!!)

8. Som en følge av nr.7 har jeg og familien feiret julaften på Rikshospitalet et år....

9. For øyeblikket har jeg ganske dilla på å spille Farmville på Facebook...uff

10. Jeg får helt vondt når jeg ser folk drite seg ut på tv - selv om det bare er på film - da må jeg helst zappe over til en annen kanal

11. Apropos tv....jeg er ganske glad i å se på tv, og kan godt følge med på flere programmer samtidig (vel og merke når jeg sitter alene og ser på)

12. Jeg takler ikke konfrontasjoner spesielt godt

13. Jeg gråter lett, både når jeg blir rørt og opprørt...

14. Jeg kan bli fascinert av ting som egentlig kan være litt ekkelt....

15. Jeg liker å ta bilder

16. Jeg hater å ta feil

17. Jeg kan være morsom (faktisk)

18. Jeg er ikke så glad i når andre skal vurdere det jeg har gjort - spesielt hvis jeg er usikker på om det jeg har gjort er rett....

19. Jeg liker å sette ting i system...bøker, cd'er, lister....osv

20. Jeg er glad i musikk, men har en lei tendens til å skru på tv'n i stedet for å sette på en god cd.


Kunne sikkert kommet på flere/andre punkter, men det var dette som først falt ned i hodet mitt. Egentlig ganske interessant også for meg...hehe

søndag 26. september 2010

Nettshopping

Nettshopping kan være ganske så gøy;D
Tidligere denne uka, bestilte jeg et lite lass med diverse klær fra H&M. Og utrolig nok kunne jeg hente pakken på postkontoret allerede i går! Sjelden at det går så raskt, men klager ikke. Jeg kjøpte en del klær til meg selv, bittelitt tøy til lillemor og trepack med sokker til sambo....hehe. Synes jo nesten at han måtte få bittelitt han også;)
Jeg ble litt inspirert av katalogen som kom i starten av uken - med diverse nyheter. Og det meste av det jeg bestilte, kom fra den katalogen.
Orker ikke ta bilde av klærne, men skal se om jeg kan få kjøpene mine inn hit allikevel...
Sort polo

Mørk deminblå treggings (morsomt ord forøvrig)

Deilig poncho - har kjøpt den i brun, men tror den alt er utsolgt i den fargen...

Lang skjorte - me like a lot!

Langermet topp - deilig stoff
Der var mine kjøp. Fikk litt blod på tann, så ikke helt usannsynlig at jeg plutselig bestiller litt mer snart også. Ikke så lenge til jeg starter på jobb igjen og da er det greit med litt fornyelser til garderoben. Ble jo ikke så mye kleskjøp mens jeg gikk gravid. Men jeg har planer om å komme meg litt mer ned i vekt, så jeg får vel kanskje vente litt med storshoppingen - og ikke minst bukseshopping.

tirsdag 14. september 2010

Under bordet

Det går visst veldig i rykk og napp med denne bloggingen min. Men nå har det ikke akkurat skjedd så fryktelig mye spennende i det siste heller da....:p
Akkurat nå er Torstein på jobb, Julie ligger og sover søtt i sin seng og jeg sitter her ved dataen. For litt siden satt jeg i sofaen og strikket mens jeg så på Charterfeber *kremt*. Måtte jo nesten se på siden det er fra Kos. Men siden det var første episode i dag var det nå egentlig ikke så mye fra Kos.
Ellers i dag har vi hatt besøk av feieren (synes det høres så voksent ut, så jeg måtte bare ha det med...), jeg har vært en tur innom jobben og Julie har lekt masse på gulvet.
Hun er veldig flink - åler seg både framover og bakover når hun ligger på magen. Det skal vel sies at det går mest bakover, men også en del rundt i ring. I dag fant jeg henne plutselig under spisestuebordet...se bare her:)
Her var det jo fint
Hallo!? Er det noen her....?


Her har vi kommet oss opp fra gulvet og det er tid for litt mat og drikke.
Gøy å se at hun begynner å få så masse hår:)

mandag 6. september 2010

Vinnerflaks!

Ute på tur på lørdag - smiler så fint til mamman sin<3

I det siste har jeg vunnet litt igjen:)

Som jeg skrev i forrige innlegg, skulle vesla og jeg ta oss en trilletur bort til et barnearrangement her i bygda. Der var det lotteri - og jeg, eller egentlig Julie da - vant en lydbok om Karsten og Petra.

Nå på lørdag vant jeg hele 50 kr i Lotto....hehe
Ingen storgevinst akkurat, men følelsen av å vinne er jo deilig. Skulle bare ønske at det var i alle fall tre nuller til bak 50-tallet....

Ellers ikke så veldig mye nytt å melde. Torstein er tilbake på jobb igjen i dag, etter 5 uker med permisjon. Litt uvant. Heldigvis jobber han tidligskift denne uka, blir fort litt stille og kjedelig de kveldene som han jobber seint.