mandag 26. april 2010

3 måneder i dag!



I dag er Julie 3 måneder.

Dagen ble "feiret" på helsestasjonen med 3mnds kontroll.
Nå har hun blitt 6.2kg og 60.5 cm - Stor jente!!
De på helsestasjonen sa at det var lett å se at hun fikk nok mat og at hun så sunn og frisk ut. Så det er bare å fortsette i det sporet vi er i nå. Det varmer jo å høre at ting fungerer. Og det er nå i grunn det inntrykket jeg har hatt selv også, så jeg har ikke vært så fryktelig bekymret.

Det var også tid for å få to vaksiner i dag. Skal innrømme at jeg hadde gruet meg til det - og var glad for at Torstein hadde mulighet til å være med på helsestasjonen i dag. Julie satt på fanget hans mens vi begge holdt henne i hendene, da helsesøster satte sprøytene. En sprøyte i hvert lår. Hun fikk den minst vonde sprøyten først, gråt litt, men det varte ikke så lenge.
Så fikk hun sprøyte nummer 2 og den var nok ikke så god. Da gråt hun en stund og mor måtte trøste litt før det gikk over.
Hun har nok blitt litt preget av sprøytene for hun har sovet masse i ettermiddag og kveld. En periode var hun litt sutrete og gråt litt, men dete gikk i grunn ganske fort over. Nå ligger hun og sover så søtt i sengen sin - gullet mitt:)

4 kommentarer:

  1. Jippi! Så fint at dere har fått dere blogg her inne i stedet - da blir det litt lettere å følge med :)

    Stor klem fra Hege (Adia).

    SvarSlett
  2. Hei:)
    Ja, det blir litt mer oversiktlig.
    Ser at du har blogg også, så da skal jeg følge med dere også!
    Klem Linn

    SvarSlett
  3. Åhh så fin blogg dere har og såå nydelig bilde av nydelige Julie:)

    SvarSlett