tirsdag 15. juni 2010

KOS


Da er det gjort!
Julie og jeg drar til Kos førstkommende fredag:)
Mamma og pappa er der nede nå og i går fikk jeg melding fra de om at de syntes at vi skulle ta oss en tur også. Da tenkte jeg plutselig...ja, hvorfor ikke. Må jo nesten utnytte muligheten av at jeg har fri og muligheten til å dra når jeg vil. Synd at Torstein må være hjemme og jobbe - han er jo akkurat ferdig med ferien. Men neste gang blir også han med!
Vi reiser med samme selskap som mamma og pappa, men det var ikke ledig plass på hotellet de bor på - så da ble det et annet som ligger i nærheten. Heldigvis skal vi ta samme fly hjemover. Det er vel egentlig flyturen jeg gruer meg mest til. Men vesla er jo så søt og snill og stille, så jeg kan egentlig ikke skjønne at hun plutselig skal slå seg helt vrang. Jeg får bare sørge for å ha med meg det jeg tror jeg trenger og forsøke å ikke la meg stresse.
Skal få lånt meg en prampack (tror det heter det) til å ha vogna i. Det skal visst være veldig kjekt og lettvindt. Også er det plass til masse ekstra i den, så da kan jeg pakke en del i den. Får forsøke å pakke smartest mulig og ikke dra med meg altfor mye unødvendig tøy. Jeg har en tendens til å pakke litt i overkant mye...*kremt*.
Blir spennende å se hvordan Julie reagerer på varmen, men jeg håper og tror at det skal gå fint. Får være flink til å holde henne unna varmen i den verste tiden av døgnet og ellers stort sett ha henne i skyggen.


Bildene er fra da Torstein og jeg var på Kos for 2 år siden.

mandag 14. juni 2010

Rulle rundt


For en liten halvtime siden rullet veslemor rundt fra mage til rygg for første gang!!
Selvsagt stod jeg med ryggen til da det skjedde, men det var nok sikkert ikke siste gang:)
Mamma er svært stolt!!

lørdag 12. juni 2010

Tiden går...


Da var det visst en stund siden sist igjen. Dagene går fort og selv om det ikke skjer like mye hver dag, er det nå ikke alltid så lett å få det til å passe å sette seg ned for å skrive litt. Selv om jeg ofte tenker at jeg skulle gjort det.

Lille Julie koser seg masse om dagen og vi med henne. Torstein har hatt fri i 3 uker nå (riktignok med en eksamen i starten), så vi har fått masse kvalitetstid sammen.
Julie har nå begynt å utforske sine føtter og synes det er stas å strekke seg etter de. Hun klør nok også fælt i gommen sin, for det meste skal helst inn i munnen. Men ser foreløpig ikke noe til tennene. Hun har kommet inn i en fin rutine med legging i 7-8 tiden og våkner fortsatt et par ganger i løpet av natta/morgenkvisten. Vi vurderer om det snart er tid for å legge henne inn på eget rom. Det blir nok i alle fall ikke lenge til vi begynner med det.

Ellers har hun ikke begynt å rulle ennå (verken fra mage eller fra rygg), men jeg tror ikke det er så lenge før hun klarer å rulle fra rygg til mage. Hun ligger i alle fall og strekker seg over til siden. Vi har hjulpet henne litt noen ganger da, slik at hun skal få litt følelsen. Hun begynner å bli litt mer fornøyd når hun ligger på magen også og holder hodet fint oppe.
På onsdag var vi en tur på babykino - så Sex and the City. Det var stas både for barn og mor. Jeg trodde kanskje at det skulle være fullt og kaotisk, men det var i grunn bare kos. God plass, passe høy lyd og lys - i det hele tatt helt topp.

Forrige torsdag var vi på åpningen av Norwegian Outlet. Jeg var veldig spent på hvilken butikk jeg skulle åpne og handle i. Masse kjendiser til stede på åpningen (i alle fall mye til Vestby å være...hehe). Jeg fikk gleden av å åpne Polarn og pyret - så da ble det masse tøy til veslemor...og litt til meg selv også:)