torsdag 26. april 2012

Kyssesyke og torskemiddag

Ja, ja.. Så har jeg fått bekreftet at jeg har kyssesyken! Det verste er at jeg har hatt det i over 2mnd! Uten å vite det. Merkelig, men sant. Merkelig nok at det går an å finne ut av at jeg har hatt det så lenge.
Jeg har egentlig følt meg bedre hele uka, men nå i kveld har jeg kjent litt i halsen igjen.
Måtte ta blodprøve i dag også for å få sjekket leververdiene, får svar på mandag. Er ikke sykemeldt ennå, men etter avtale med arbeidsgiver ble vi enige om å se an etter at jeg har fått svar på prøven. Har ikke lyst til å ta noen sjanser.

Her er forresten dagens middag. Det var skikkelig godt. Torsk og diverse grønnsaker bakt i ovnen. Med ris og rømme til. Nam!!!

mandag 23. april 2012

Sympati

Jeg har vært hos legen i dag. Det er mest sannsynlig at jeg har et av følgende to sykdomsforløp; en sta bihulebetennelse eller kyssesyken...
Det ble tatt blodprøve for å finne ut av det siste. Men får ikke svar før om et par dager. Har også fått antibiotika. Men hvis det er kyssesyken må jeg vel avbryte kuren og bare ta tiden til hjelp. Har hørt om folk som må være sykmeldt i 3mnd... Jeeei.
Vi får håpe det er en sta bihulebetennelse i stedet!!
Halsen min er fortsatt vond, men man kan kanskje ikke forvente underverker etter 3 tabletter...:)

søndag 22. april 2012

Søndag

Noen bilder fra i dag. Julie og jeg har bakt boller, vi har slappet av inne også har vi vært på middag hos svigers. Der lekte Julie med pappans gamle briotog. Stor stas.
Selv er jeg nå på tredje uka eller noe med halsvondt og jeg holder på å bli sprø!! Hvor lenge skal dette sitte i?? Jeg har vært hos legen to ganger, men begge ganger var det ingen av testene som slo ut. Ergo har jeg "bare" et virus. Nå er det en stund siden jeg var hos legen, så hvis det ikke gir seg snart må jeg vurdere ny tur.. Og jada jeg har fjernet mandlene for drøye 10år siden, så ingen poeng å foreslå det;-)

lørdag 21. april 2012

Harryhandel

Det ble en liten tur til det store utland på oss i dag. Dvs vi tok oss en tur til Sverige og Nordbysenteret. Vi skulle kjøpe litt klær til Julie, så da kunne vi like greit dra dit fant vi ut.
Julie har bittelitt dilla på Hello Kitty om dagen - helst skal alt ha Hello Kitty på seg. Så da ble det diverse plagg med katten på. Vi får tro det bare er en fase. Jeg har bevisst forsøkt å holde litt unna H.K-presset, men den katten er jo overalt og Julie har tydeligvis lagt sin elsk på den nå. Vi plukket også med oss en Hello Kitty-paraply og jeg tror den foreløpig er mest populær blant innkjøpene


Her danser hun rundt med paraplyen. Husker fra jeg var liten at vi ble innprenta at det betyr ulykke å slå opp paraplyen innendørs, men vi overså det i dag. Vennligst se bort fra rotet i bakgrunnen...
Bortsett fra klær til Julie ble det ikke så mye shopping. Litt mat (blant annet hamstring av polarbrød som vesla er så glad i) og litt småtterier ellers. Jeg slo til og kjøpte en tipakning med hårstrikker! WOW!
Det ble også en times tid på lekeland, Julie storkoser seg der med sklie og andre barn. En fin dag, men alltid godt å komme hjem. Så i kveld blir det tv-kos og litt smågodt i skrotten.

Test mobilblogg

Må bare teste ut hvordan det funker å blogge fra mobilen. Jeg er mer på mobilen enn på dataen, så funker dette kan dette bli lovende;)

fredag 20. april 2012

Jenta mi

Må legge inn et bilde av min skjønne pike.

Også må jeg jo bare si at jeg må få gjort noe med utformingen av bloggen, for den ser ikke så fin ut nå. Men det tar litt tid, så det må jeg pusle litt med...

Ny start

Jeg gjør et nytt forsøk på blogging. Liker konseptet, selv om jeg ikke har vært så flink til å holde det gående tidligere. Men det er viktig å ikke gi opp. Ble litt inspirert av at jeg laget meg Instagram-bruker. Kjente blogg-lysten komme strømmende.
Skal ikke bruke masse tid på å ramse opp alt som har skjedd siden sist, men heller fokusere på det som skjer framover. Kan ikke love daglige oppdateringer, men jeg skal så godt jeg kan forsøke å oppdatere litt oftere enn jeg har klart til nå;)
Vi starter der denne gang, så skal jeg forsøke å komme med en fyldigere oppdatering litt seinere i helga!

God helg!