søndag 29. august 2010

Trøttesen

I natt var gullet litt mer urolig enn normalt. Så i dag er vi trøtte her alle mann. Hun er ikke helt kvitt forkjølelsen sin og i tillegg tror jeg at det nå snart må være veldig snart forestående med tenner.
Det har jeg riktignok sagt i noen måneder allerede, men NÅ må det snart være dags tror jeg. Kjente på gommen hennes tidligere i dag og det kjentes hardere ut enn det har gjort før.
Akkurat nå sover hun søtt i sengen sin. Det har hun faktisk gjort i drøye to timer nå, så det er vel ikke så rart om hun våkner snart. Jeg burde selvsagt benyttet tiden til å sove selv, men jeg synes det er litt delig med litt tid for meg selv...våken...og dessuten føles det bare litt feil å legge seg igjen så snart etter at man har stått opp:)

Seinere i dag skal vi kanskje trille oss en tur bort til et arrangement for barn som er her i bygda i dag. Trodde det var spådd regn i dag, men det ser så langt ganske fint ut.
Verdens søteste - koser seg med vann i koppen sin

fredag 27. august 2010

Hva skal man si....:)

Ble påminnet min ekstremt dårlige blogging i det siste. Og jeg har jo virkelig ikke tenkt å legge den her på is egentlig, men har visst ikke fått prioritert den allikevel.

Først tenkte jeg på å ta en liten oppdatering på hva som har skjedd siden sist, men det vet jeg ikke om jeg gidder - for det er litt for mye å ta fatt på akkurat nå.

Men må jo nesten legge inn noen bilder da. Julie og jeg har akkurat kommet inn fra trilletur. Eller dvs hun ligger fortsatt ute og sover. Det var første tur ut for vesla på noen dager. For hun har nemlig vært syk noen dager. Jeg hadde jo planlagt at hun ikke skulle bli syk med det første, aller helst aldri, men det er som alle vet ikke noe man kan planlegge...hehe
Men heldigvis var hun ikke veldig syk. Bare litt forkjølet og litt feber. Men hun har nok vært plaget med halsvondt eller noe, for hun har ikke sovet så godt. Og dermed har ikke vi sovet så godt heller;) Ble heldigvis bedre søvn i natt. Vi var forresten alene hjemme i natt, for Torstein ladet opp til Birkebeinerrittet (fredagsutgaven) med å sove på sovesal på Rena leir...hehe. (Han har forresten forlengst kommet i mål og det ser ut til at han blir nr 35 totalt!! Bra jobba kjære!)


Julie på trilletur i dag. Vi har tatt i bruk sportsdelen nå. De siste turene i bagdelen var litt slitsomme. Tror hun syntes at det begynte å bli trangt og kjedelig. Går an så lenge vi kan legge setet helt ned.

Må også kommentere noe som skjedde da jeg var innom den lille nærmaten vår i stad. Det er litt knotete å komme seg inn i butikken med vogn, for man må holde på døra mens man manøvrerer seg inn. Like før jeg skal gå inn kommer det to ungdommer, en gutt og en jente, ca 14-15 år, som er på vei ut av butikken. Jeg tenker for meg selv at de kanskje holder døra for meg...
Men NEIDA det gidder de selvsagt ikke! De bare stod og så på at jeg kløna meg inn i butikken. Samme skjedde når jeg skulle ut igjen. De stod rett utenfor døra og klina (ja, helt sant), men overså meg og vogna igjen. Eller de overså meg ikke heller faktisk, de la merke til meg, det så jeg. Det var bare så vidt at jeg ikke sa "takk for hjelpen" for å være litt ironisk. MEN det hadde de vel ikke skjønt.
Herregud, jeg føler meg gammel når jeg skriver det er, men....ungdommen nå til dags altså!!
Jeg skal i alle fall lære vesla vår normal folkeskikk!!

Må nesten slenge med noen høstbilder som jeg tok i dag også. Vi bor med kornåkre på (nesten) alle kanter, så det har vært mye tresking i det siste.